Kylpylämatka

Kuopio – Espoo – Vantaa – Kuopio (2 pvä, 1 yö)

Yritys FinTurist järjestää matkan suurin trooppisen vesipuistoon ”Serena” ja tiedekeskukseen ”Heureka”.

Vesipuisto ”Serena”

Pohjoismaiden suurin aina trooppisen lämmin vesihuvipuisto pitää sisällään niin paljon tekemistä ja kokeilemista. Kaikkialla vesipuistossa virtaa, kuplii ja aaltoilee trooppisen lämmin vesi: rentouttavilla putouksilla, liukureissa, terassi- ja porealtaissa sekä lasten altaissa.

Vesiliukumäet tai mahtavan aaltoaltaan mainingit sopivat enemmän vauhtia etsiville. Villivirrassa vaihtelevat kuohuvat kosket ja rauhoittavat suvannot. Seikkailijat syöksyvät Black Hole -putkiliukumäen uumeniin, jossa valo- ja äänitehosteet luovat ainutlaatuisen elämyksen niillekin, jotka luulevat jo nähneensä yhtä sun toista!

Matka vesipuistoon tuo teille paljon uusia kokemuksia ja positiivista energiaa, erilaisia veden toiminnat ja menettelyjä ei jätä välinpitämättömäksi eikä aikuisille eikä lapsille!

Aktiivisen vesiurheilun jälkeen ”Serena” tarjoaa teille rentoutua kallioon louhittu sauna luolastossa, joka pitää ehdottomasti kokea. Luolaravintola Granina on kuuluisa herkullisista aterioistaan ja välipaloistaan.

Tiedekeskus «Heureka”

Tiedekeskus Heureka on elävä näyttelykeskus kaikenikäisille. Yhteensä kohteita on noin 200. Nähtävänä on sekä sisällä että ulkona näyttelyt. Päänäyttelyssä on esillä erilaisiin tieteenaloihin liittyviä kohteita, joissa useimmissa kävijät pääsevät itse kokeilemaan. Esillä olevia aihepiirejä ovat mm. liikenne, ympäristö ja kielet. Voit itsenäisesti tehdä tieteellisen kokeen, yrittää saada eniten energiaa, laskea tähden lämpötilaa.

Matkan ohjelma:

18.10.2012

800 Lähtö Kuopiosta.

1000 – 1045 Tauko: matkakahvit tien varressa.

1400 Saapuminen Espooseen. Majoittuminen hotelli Korpilampi.

1500 Vierailun vesipuisto Serenaan. Vapaa-aika.

19.10.2012

800 – 1000 Aamiainen. Huoneen luovutus.

1000 Lähtö Espoosta.

1030 Saapuminen Vantaan. Vierailun tiedekeskus Heurekaan.

1400 Lähtö Vantaasta.

1700 – 1745 Tauko: matkakahvit tien varressa.

2000 Paluu Kuopion