Leiri Kola

”FinTurist” tarjoaa teille aktiiviloman Kuolajoella, Murmanskin alueella. Kuolajoki on Barentsinmeren Kuolanvuonnon laskeva joki Murmanskin alueella Luoteis-Venäjällä. Etelästä pohjoiseen virtaava joki on 83 kilometriä pitkä ja sen valuma-alue noin 3850 neliökilometriä. Kuolajoen sivujokia ovat oikealta laskevat Kitsa ja Orlovka sekä vasemmanpuoleiset Tuhtaj ja Medvežja. Joen varren asutuskeskuksia ovat suulta lukien Kuola, Molotšnyi, Vyhodnoi, Šongui, Magnetity, Kildinstroi, Loparskaja, Kitsa, Taipale ja Pulozero.

Majoitus:

Majoitus sijaitsee kauniilla mäntymetsän alueella kivitalossa 40 kalastajille. 1 kerroksessa on ruokasali, 2 ja 3 kerroksessa on huoneita 1-4 ihmiselle (kussakin on satelliitti-tv, suihku, wc, pesuallas, lattialämmitys, parveke näkymä mäntymetsään tai Kuolan ja Kitsin joen). 2 ja 3 kerroksessa lisäksi on perhehuoneet. 4 baari, biljardi, karaoke jne.

Ruokailu: – Ateria 3 kertaa päivässä. – Ruoan valmistavat ammattitaitoiset kokit.

Päivän ohjelma: – Aamiainen klo 8.00–8.45

– Lähtö kalastuksen klo 9.00

– Kalastus klo 9.15–18.00

– Lounas mahdollisuus nauttia joella

– Palaaminen majoituspaikan klo 19.00–19.30

– Illallinen klo 20.00–21.00

– Klo 21.00 jälkeen on henkilökohtainen aika

– Halukkaille on mahdollisuus järjestää yö kalastus opastuksen kanssa (polaari päivä)

 

 

– Majoitus

– Ruokailu 3 kertaa päivässä

– Opastus

– Kalastusluvat

– Kuljetukset Suomesta ja takaisin

– Venäjän viisumi

 

Lisätietoa:

– Jos lähtijöitä on enemmän kuin 5 henkilöä, tulee mukaan suomen ja venäjänkelitaitoinen opas.- Yleisesti ottaen, force majeure -tilanteet, kuten luonnonilmiöiden aiheuttamat vaikeat olosuhteet, eivät velvoita matkanjärjestäjää matkan hinnan tai sen osan palauttamiseen asiakkaalle.- Pidämme oikeuden peruuttaa matka, jos lähtijöitä on alle 5 henkeä. Jos matka peruutetaan kokonaan, matkustajalle palautetaan kuljetuksen hinta.- Varausmaksu on 25 % kokonaishinnasta.Tämä matka on valmismatka josta on asetettu vakuus Suomen Kuluttajavirastolle